Followers

Answer Questions

Wednesday, May 5, 2010

Last Exam In Diz Sem...:))






Pergh....penat gle time nie...i tido 3 jam jer..study smpai ke pagi..Subjek Business Law..Subjek nie agak susah gak coz banyak yang nak kena hafal..Seksyen la..Akta la..huhu..I tak sedar kot da pkul 7.30 pagi..naseb baik member i, Ama..kejutkan..klaw tak..lambatla i nak g exam...Exam pkul 9-11.30 am...pkul 11 i da siap jawab semua soalan..ikutkan hati ingt nak kuar dewan jer coz ramai gak yang kuar dewan..tp i tak berani laa..coz takut nanti nyesal lak klaw2 pape jadi..yela..takutla salah jawab ker..tak semak lg ker..soalan tu agak senang juga la..coz smue yg i bace..smue kuar..cume de 1 soalan jer i kurang pasti..Lepas kuar jer dari dewan..i pun balik hostel..budget nak makan..tapi tade kawan..ama tadi kuar awal..lily lak nak kuar ngan someone..ta kan nak mkn sowg2 kot...hhu..
Yeah!!!!....nie last paper 4 dis sem..I dah Merdeka...hehehe...so, after this nak start kemas barang2 kt bilik tu..banyak gler..ade yg nak dibawa balik..n ade yg nak ditinggalkan kt sini...
9hb nie i kne masuk hutan seminggu..ade survival..huhu..nie pun same..brg2 nak masuk hutan i tak prepare satu mende pun..member2 ajak i g Rantau Panjang coz nak beli barang kt sane but i ta dapat nak follow..ade exam kan...huhu..
But, its oke..barang2 biase jer pun i tade...kt sini pun blh dpt g..hikhik..:)..Actually...i tersangatla mengantuk coz tak cukup tido..study smpai pkul 3..then 7.30 da bgn nak g exam lak...huhuhu..nak cover tido laa pas nie..:P







2 comments:

kenwooi said...

all the best and merdeka! =D

IeyRa K!eyRa said...

thx kenwooi..:P

Post a Comment