Followers

Answer Questions

Wednesday, April 27, 2011

PLAYING WITH BUBBLE



U all pernah maen buih x macam gambar kat atas nie...i percaya..semua orang pernah maen kan??...hehehe...diz is one of my favourite games klaw u all nak taw...i suke sangat maen buih niee..setakat nie i dah ade 2..yang besar macam kat gambar nie..1 beli kat kelantan...and 1 lagi beli kat Pulau Pangkor..hilang segala tension maen benda nie..hehehe..:)

i peduli ape klaw orang cakap macam budak2..bukan i ganggu orang pun kan...tapi agak malu jugala masa nak g bayar kat kaunter kan..so, just wat muke innocent jer..hehe:)..If u all pun ade juga mende yang sama nie..jangan tunjuk k..nanti i jeles..:P

SNOOKER MORE IMPORTANT RIGHT?



*Calling
Me : B...tengah wat per tu?
B   : Maen snooker..
Me : Snooker?..b x keje ker?
B   : Tengah keje lah nie..hehehe...:)
Me : Eeeee...banyaklah keje macam tu..x payah maen laaa.....
B   : Jap,jap...b nak maen..
Me : Errmm...g la maen.........
B   : Okey..bye...
Me : Bye....


Eeeeeeeee........gerammmmnyerrrr.....rase macam nak terjun bangunan jer skrg nieh...!! ingat busy la ri nie coz dah start keje..boleh plak g maen snooker..plak tu...snooker tu lagi penting kan????...yerla...syg nie sape lah kan...kalau nak dibandingkan dengan snooker, poker and all ur games kan b..huhu...-__-

Ingat...boleh la lepaskan rindu...but the end......urgghh...ya, i knoe..your game is more important..is it right dear??..sometimes, i feel..i'm not important for b..Tomorrow, after fashion show..syg terus balik Melaka..elok sangat lah tu kan....balik sambil makan hati ngan sikap b..huhuhu...sedih tol..T_T


P/s : Daripada sihat..terus migrain..huhu~


HOLIDAY?





Salam ...:)

Malam nie dah masuk 27/4/2011..so, that's mean..esok i akan balik Melaka..but why i tak de feel nak balik nie..seminggu yang lepas, bukan maen lagi nak balik..but tonight...hurmm...maybe sebab i balik sekejap jer kot...just 2 weeks for me spend time with my family, ya..family and all my friends...It's just a name..but in a reality..im too busy with my program and project..damn!!..why im so busy huh?...

Owh ya, pasal novel "Andai itu Takdirnya"..i dah bace sampai setengah buku..ya, very interesting and bestt sgt..tipulah klaw i tak menangis bace novel tu kan..heee...:)

Btw, dalam novel tu..Aleya selalu migrain and muntah-muntah..last2, disahkan menghidap ketumbuhan dalam otak..you know what..i selalu kena migrain..muntah-muntah jg..rase mcm nak pitam..but..hopefully, nothings happen la kan..i dah pergi jumpe doktor pun..but just checking outside,asked and answered..not at all such as doing medical check up..doctor just bagi pain killer..sgt tidak elok pil tu..tapi terpaksa telan juga kalau dah tak tahan sakit..huhu~

For gud news, 2 minggu nie i dah kurang kena migrain..last week 1-2 kali jer kena..tak macam sebelum nie..blh kata hari-hari sakit kepala..paling tak tahan, kalau tekak loya..pergh...nak muntah bagai..sakit kott..

Haha...aperla i niee..tajuk entry nie 'holiday'..but the story dat i post more to migrain..ggrrr....mesti geram kan??..hehehe..sabar..sabar...:P

Owh ya, happy holidays for my friends...4 bulan cuti nie..macam-macam ley jadi..so..pandai-pandai lah jage diri especially kehormatan diri and maruah diri..apepun yang kita buat..just remember..effect di mase akan datang..ok??..sayang u all..:P






Tuesday, April 26, 2011

DI SEBALIK TABIR "ARABESQUE"











Nie adalah sebahagian gambar disebalik tabir semasa photoshoot dijalankan..sangat memenatkan..But, dalam banyak2 i shoot kat luar..Nie antara yang paling The Best..Credit to designer and photographer..:)


P/s : Nak tengok gambar dengan lebih jelas, klik kat gambar k..:P














Hye..

Gambar nie diambil di luar kampus di mana ia bertemakan "Arabesque" untuk assessment senior..Khamis nie i ade fashion show di PCB,Resort..400 orang tetamu dijemput antaranya Karangkraft, pelajar UITM, TV3..Hope korang sume yg free tu..blh la hadir untuk lihat rekaan pelajar UMK k..bayaran RM20 for student UMK..RM40-60 for orang luar..Time : 3.00-6.00PM..

Designer :
Jijie

Theme:
 Arabesque

Model :
 Ieyra Kieyra
 Hajar
 Naz rain

Photoghrapher :
 Mohd Fahdlul Haziq
Ammar Amram

Sunday, April 24, 2011

FASHION SHOW FOR X'AD 2011

After Fashion Show


With Kain Pario





With 'Abah' ..Orang kuat UMK nok..hehe



Models

Me and Aisyah








Yuhhu....

Hye you'olls...kabare??..hehe...okey..hari tu i ade fashion show rite??...so..di atas nie adalah sebahagian gambar yang i upload untuk you'olls..klaw nak tengok banyak lagi..tengok kat album dalam fb i k..So, untuk fashion show kali ini..i dapat tawaran jadi model for budak junior..Nama designer nie ialah Sha..and she's very kind of person and dress yang dia buat sangat menarik even nampak macam biase..i suke baju nie..even nampak simple tapi sangat cantekk..credit to my designer,sha!..

Dean List..



Mampukah??..dean list kot...hurm...i dah cuba yang terbaik untuk semester ni..So, yang lain2..i tawakkal jer...for my hubby, syg dah try k...syg taw, kalau blh b nak syg dpt dean list kan semester nie..and b akan bagi hadiah kalau syg dapat dean list...thanks b..sebab b ambil berat akan diri syg...

B selalu bagi nasihat kat syg..kadang2 b bebel kat syg..macam orang datang period pun ader gak..hehehe..syg taw and syg memang taw syg nie degil..kn?kn?..suke x dengar ckp b..hehe..tapi percaya la..syg sgt sayangkan b..

Luv u my honey :)





Andai Itu Takdirnya



Okey, Firstly..i dah lama giler tak baca novel..last i baca novel pun masa i sem 1 rasanya..tu pun kalau i rasa sipnopis and jalan cerita novel yang i nak baca tu best..baru i akan baca sampai habis..

So, tadi lepas balik dari Pasar Malam, i sempat singgah kat bilik junior..nak ambil gambar fashion show kat dia coz dia pun jadi model juga hari tu..masuk2 jer bilik dia..bukan main banyak lagi novel kat atas katil..aderla dekat 10 novel..bersepah..baru i taw dia nie gila novel rupanya..sambil2 tunggu dia copy paste gambar..i pun sempat la juga belek2 novel yang dia baca tu..and i amek novel nie "Andai Itu Takdirnya"..

Dia kata novel nie bestt giler..baca 10 kali pun..10 kali juga akan menangis..so, i tanya la jalan cerita novel nie macam mana..Dia pun cerita laa..pergh!, dengan penuh emosi lah dia punye cakap kan..nampak sangat memang novel nie best..sampai ulang dekat 5,6 kali..first baca melalui kawan..and then terus cari kat kedai..tapi kat Kuala Terengganu masa tu buku nie dah habis dijual..macam pisang goreng panas..last2, dia beli kat Kota Bharu jer..sanggup cari bhai...haha..:D

Dia kasi i pinjam novel nie..antara novel yang dia paling sayangla katanya..And dalam perjalanan balik..i terserempak ngan sorang budak suksis gak...masa tu dia dok sembang ngan kawan dia..Dia ternampak i pegang novel nie...You all nak tahu dia cakap apa??..

"akak..novel tu best giler.."

Hye..nampaknya kena baca juga novel nie..ramai cakap best..best ker??..haa..jum2..keje pun x de sangat kan...so, i target habis baca novel nie before 28 nie..boleh jer kan..tu pun klaw betul la yang diorang kata best..hehe:P





The Red Warriors Menang lagi?



Apa pendapat korang bagi pasukan Red Warriors nie?..Memandangkan i belajar kat Negeri Kelantan nie dah nak masuk 4 tahun..so, ari nie i puji la cket k..pasukan Red Warriors nie bukanlah calang-calang pemain juga..diorang ade semangat dan strategi yang membuatkan diorang agak susah juga untuk ditangani oleh pihak lawan..Bukan i tak kata pemain dari negeri lain pun tak bagus..semua bagus dan ada karisma tersendiri cuma perlu perbanyakkan strategi dan ambil pasukan The Red Warriors nie sebagai satu target untuk perbaiki lagi kelemahan yang ada..

Bagi yang sangat-sangat meminati bola sepak nie..korang pun mesti taw kan..malam tadi Kelantan menang lagi 4-0 dengan Negeri Perlis..cuma satu jer..pengikut negeri Kelantan nie kadang-kadang terlampau fanatik..sampai ada baling itu la,ini la..so..sila kawal diri anda yer..i sendiri pun tak berani nak tengok perlawanan bola sepak kat stadium Kota Bharu even dekat jer dengan kampus i...Maklumlah, i kan perempuan..yang penuh kat stadium tu..kebanyakan lelaki jer...huhu~


P/s : Dulu masa kecik-kecik..ayah i selalu bawa pegi stadium sambil laung "kejor yop kejor"..haha..ce teka..ce teka...:D

Saturday, April 23, 2011

Selamat Pengantin Baru



Yesterday, ayah i hantar mesej..ada dua sepupu yang akan kawen pada bulan April and Mei nie..so, diorang jemput i sekali..Anak pak lang i, KK akan kawin pada 31 April ni dan Abang Wawan akan kawin pada 25 Mei nie..hurm..sepupu sebelah i nie ramai..sorry to say la..sampai i pun tak berapa kenal coz jarang balik kampung belah sana..3,4 tahun sekali je dapat jumpa..tu pun tak semua..huhu..

Papepun, im sorry..coz i x dpt nak join majlis kenduri tu..tapi tak pe..ayah  and mama i akan pergi kenduri tu..cume i jer yang tak dapat pergi...i teringin nak pergi tapi..clash ngan program lain..and i doakan KK and abg wawan kekal bahagia selamanya...amin~~

PERHIMPUNAN ANAK 1 MALAYSIA (REUNION)



Korang pernah kena Program Latihan Khidmat Negara (PLKN)?..rugi sape yang tak berpeluang pergi program nie..beruntung tau dapat join PLKN..banyak pengalaman yang boleh diambil masa program nie berjalan selama 3 bulan..hehe..Mula-mula jer rase macam menyampah segala, macam penjara bagai..last day nanti confirm nanges..tak kira la lelaki ke perempuan..:)

So..i pun dapat juga join program nie..kumpulan 1, siri 3 tahun 2006 bertempat di Kem Gunung Ledang, Asahan Jasin..Nasib i agak baik la sebab dari komandan sampai jurulatih i kenal..so, dari segi communication..sangat okey..siap malam2 diorang ajak lepak lagi and belanja makan..hehe..Macam mana i kenal?..yerla, kebanyakan jurulatih and komandan sendiri dari bekas askar..so, i kan sekolah dalam kem askar..of coz lah kenal kan..:)

Selepas 6 tahun i join program PLKN tu..baru-baru nie i dapat jemputan untuk Majlis Reunion bekas pelatih PLKN daripada page fb Perhimpunan Anak 1 Malaysia (Reunion). Jurulatih i yang suggestkan program nie..So, di antara aktivitinya ialah :


Time
Sunday, July 3 · 7:00am - 11:30am

Location
STADIUM BUKIT JALIL, KUALA LUMPUR.

Created By

More Info
Reunion kali nie diadakan di STADIUM BUKIT JALIL, pada 03 JULAI 2011. semua bekas2 pelatih dijemput hadir. Majlis ini adalah sambutan Perhimpunan Belia 1 Malaysia, yg bakal dihadiri oleh Perdana Menteri. Tolong maklumkan kepada yang lain.. Bagi sesiapa yang pergi dengan kenderaan sendiri, tolong maklum dengan Cik Munizah di talian yang tertera dibawah ini.. (Termasuk yang ingin menaiki bas yang disediakan oleh pihak kem.) Pastika...n anda menghantar maklumat yang diminta seperti dibawah nie untuk pendaftaran. Harap maklum...Time Kasih..


Transport akan disediakan dengan syarat:banyak hadirin yang perlukan transport di negeri tersebut.
Pick-up point dan masa akan diberitahu kemudian.

Untuk maklumat semua,
Hadirin daripada negeri sembilan dan melaka akan jalan berganti-ganti daripada Stadium Pahlawan Melaka ke Stadium Bukit Jalil.Aktiviti ini akan mencipta rekod Malaysia dengan berjalan kaki sepanjang 153km.

Ada juga hadirin yang akan menyertai Konvoi Basikal daripada Proton City,Tanjung Malim ke Stadium Bukit Jalil.

Karnival Kerjaya akan diadakan.Bekas-bekas pelatih boleh mendapatkan maklumat yang lebih lanjut untuk menceburi bidang yang diminati.

Mini Kem PLKN akan didirikan di mana seramai 82 khemah akan didapati.Bekas-bekas pelatih bolehlah mengenang balik aktiviti-aktiviti yang dijalankan dalam kem masing-masing seperti Flying Fox.

Pelbagai permainan akan diadakan untuk mengeratkan hubungan bekas-bekas pelatih seperti permainan Paintball dan permainan Futsal.


Transport disediakan..
Pick up point akan dimaklum kemudian..

Sila sertakan=
Nama Penuh:
No I.C:
Alamat Rumah:
Kumpulan ke berapa:
Siri ke berapa:
No Handphone:
Email addres:
Sila SMS ke Cik Munizah..(0122082495)
(Bahagian Seketriat Alumni PLKN)
See More



     --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Banyakkan aktiviti yang pihak PLKN Kem Gunung Ledang plan?..So, pada bekas-bekas pelatih  PLKN tak kira la siri or tahun keberapa khususnya dari Kem Gunung Ledang, Asahan Jasin..moh ler kita beramai-ramai join program nie..Insya'allah, if ade kesempatan..i pun akan join juga..


    Platun Delta :)


    Latihan Merentas Halangan


    Kawan yang paling rapat di Kem PLKN

    Program di Rumah Anak Yatim


    Gambar-gambar di atas merupakan kenangan semasa i menjalani program PLKN..banyak sangat program..hehe...memang TERBAIK lah..credit to kompeni DELTA especially..:))

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -UPDATE-

    Time              :   Friday at 11:30pm - Saturday at 2:30am
    Location         :   STADIUM HOKI BUKIT JALIL
    Created By     :   Pradesh Desh
    For                :   KEM PLKN LAGENDA GUNUNG LEDANG ASAHAN, MELAKA

    More Info       :   Perhimpunan bekas2 pelatih akan berlangsung seperti dibawah ini:
    Tempat         :    STADIUM HOKI BUKIT JALIL
    Masa              :   1500 - 2330 MALAM
    Hari               :   JUMAAT

    Semua bekas2 pelatih dialu2kan hadir pada hari dan tarikh tersebut di stadium hoki bukit jalil...

    bagi bekas2 pelatih yang ingin pergi secara konvoi atau ngan kenderaan sendiri, boleh berbuat demikian dan terus lapor di khemah kem plkn lagenda gunung ledang asahan, melaka di perkarangan stadium hoki tersebut..... pendaftaran dibuka dari jam 8.00 pagi hingga 12.00 tengah malam. harap maklum....tolong sampaikan pesanan nie kpd kengkawan yang lain........

    kepada bekas2 pelatih yg tidak mempunyai kenderaan sendiri....pihak kem akan menyediakan bas dari kem ke stadium hoki.....termasuk penginapan dan makanan.

    bekas2 pelatih yang menaiki bas dan tinggal jauh seperti pelatih dari negeri johor dan negeri sembilan (termasuk melaka) akan disediakan tempat tinggal pada 13/10/2011 - 14/10/2011 di kem. 2 hari penginapan di kem dan makan ditanggung oleh pihak kem.

    bagi bekas2 pelatih yang tinggal di johor dan ingin menaiki bas plkn ke stadium hoki....anda perlu datang ke melaka sentral selewat2nye sebelum jam 10.00 pagi.
    kalau anda lewat atau mungkin mendapat tiket yang lewat dari jb....anda perlu turun di plaza tol ayer keroh dan akan dijemput oleh pihak kem melalui bas plkn. anda perlu lah ada di tol ayer keroh sebelum pukul 11.30 tghari....jika tidak anda akan tertinggal bas....

    bagi bekas2 pelatih yang tinggal di negeri melaka dan ingin menaiki bas plkn ke stadium hoki.....anda perlu berada di kem sebelum jam 10.00 pagi...jika lewat anda terus tunggu di plaza tol ayer keroh...pihak kem akan menjemput anda disana....

    bagi bekas2 pelatih yang tinggal di negeri sembilan dan ingin menaiki bas plkn ke stadium hoki bukit jalil......anda perlu berada di kawasan rehat senawang (lebuh raya plus menghala ke kuala lumpur) atau kawasan r&r seremban (lebuh raya plus menghala ke kuala lumpur)...anda perlu ada disana pada pukul 1.30 petang...pihak kem akan menjemput anda disana...

    SEBARANG PERTANYAAN BOLEH LAH SMS ATAU TELEFON KPD NO NIE:
    CG DESH: 0197527252

    Untuk sebarang lanjut, sila follow this fb page http://www.facebook.com/event.php?eid=260356360663009







    Its Busy Time!!







    Hye guys...


    I memang selalu busy kan??..haha..so, entry for kali nie...i nak update my latest program..so, at least..korang taw ape activity i yang akan datang..Owh ya..before that, i ade final exam k diz month...doakan i success, amin=)


    Bulan 4
    8/4/2011 - Latihan Kawad (SUKSIS)
    10/4/2011 - Exam Strategic Entrepreneurship
    12/4/2011 - Exam Social Entrepreneurship
    13/4/2011 - Exam Muzium and Gallery
    15/4/2011 - Latihan SUKSIS
    16/4/2011 - Exam ****
    17/4/2011 - Exam Retail
    18/4/2011 - Exam Techno


    And ya, after 18/4, sepatutnya i dah boleh balik rumah dah..but ade beberapa program yang i kena attend..di antaranya..


    20/4/2011 - Model for Fashion Show di UMK
    21 - 24/4/2011 - Program Baktisiswa di Pasir Putih, Kelantan.
    28/4/2011 - Model for Fashion Show di Resort Pantai Cahaya Bulan.
    28-30/4/2011 - Lawatan ke tapak projek (Perkampungan Orang Asli, Kg. Betis,Gua Musang).


    Kalau x de aral melintang, maybe i balik MELAKA dalam 28 or 29/4 malam..


    Bulan 5 
    1/5/2011 - I ade gathering with my GCM2 Club (*but not sure pegi ke x)
    Kalau i tak pergi Gath, maybe i akan turun Kl gak..juz lepak2 kat sane.
    2 minggu pertama - i akan buat short practical di Melaka (SIEP)*tarikh x sure lagi,  bergantung kepada keadaan).SIEP i terpaksa tunda bulan 7 sebab bulan nie dah pack ngan program.
    20 - 22/5/2011 - Program belia bersama PEMADAM.- Program bersama PEMADAM di Johor.
    23 - 28/5/2011 - Kursus pertolongan cemas di Seberang Takir, Terengganu.


    Bulan 6
    3/6/2011 - Reunion Belia PLKN di Bukit Jalil bersama PM.( Ditunda bulan 7)
    5 - 6/6/2011 - Program Hari Enviro-Hunt di UMK.( Ditunda bulan 9)
    15/6/2011 - I dah kena balik UMK, untuk uruskan program ke Thailand
    19 - 24/6/2011 - Program Keusahawanan di University Prince Of Songkla, Thailand
    25/6/2011 - Program Pentauliahan SUKSIS di UTM, JOHOR.(Ditunda bulan 7)


    Bulan 7
    *Student in Enterprise Program (SIEP) Short practical - 2 weeks
    *Gathering with standard school student (SKSK) at Pulau Pangkor, 2D n 1N
    *Program SEED di Vietnam
    *Program for SIFE Project (World Cup) di Kuala Lumpur.




    So, ini adalah di antara latest activity i ..act, i cuti 4 bulan..tp disebabkan banyak involve dengan pelbagai program ..so cuti i tinggal 2 bulan jer..cuti 2 bulan tu pun i kne siapkan thesis i..kne siapkan research di sekitar Bandar Hilir, Melaka..and dalam bulan 7 nie..ade 2 kawan baik i..sorang kat Melaka..and sorang lagi kat Perak invite ke Majlis Perkahwinan diorang..hopefully i dapat pegi coz time diorang bertunang ri tu, i tak sempat nak pergi..huhuhu..Owh ya, report untuk SUKSIS Club pun i kne siapkan mase cuti nie juga..hurmm...if ade pape perubahan or pertambahan activity..i akan masukkan k..and hopefully u all faham la why i jarang update my blog..ade dua reason jer..busy and lazy..ehee..:))




    Memori Lama



    Nie nak cite pasal zaman sekolah i mase sekolah kat Sekolah Menengah Kebangsaan Kem Terendak, Melaka..(SMKT)..so..mase i form 4..i terpakse pindah ke Melaka..and of course la sekolah pun kena tukar juga kan..setelah beberape kali i bertukar sekolah sebab kos yg i nak amek tu tak sama dengan sekolah lama kat Perak..Akhirnya, i sekolah kat sini..First time datang sini..i rase macam duduk dalam penjara!!..yela..sekolah dalam kem askar la katakan..ade monyet bagai..siap kene kejar lagi..lintang pukang la macam lipas kudung nak menyelamatkan diri punye pasal..tak macam sekolah lama i kat Ipoh..tepi shopping complex lagi..habis jer sekolah, terus g jalan2..hehe...

    So...yang i nak cite skunk nie pasal cikgu disiplin kat sekolah tu..i rase semua cikgu disiplin kat sekolah garang kan?.termasuklah sekolah i juga..Cikgu Nasri nama dia..dia nie warden asrama..so, ade suatu hari tu i kena marah kaw2 ngan dia pasal balik dari outing lambat..sampai sekarang i ingat..and then, yesterday..dia boleh plak add i kat fb..mane dia dapat fb i??..kat dalam page fb smkt..

    Adoi..dalam nak approve ke tak..last2..i approve la juga and sempat la dok borak-borak ngan dia..sempat jer i nak copy paste..haha..:))





    Sekali..dia ley plak aim muke nie..macam tak caye pun ade juga..hahaha..i dulu pernah caboott lari dari asrama tu..stress punye pasal kan..tapi x sampai setengah hari pun, i balik asrama tu balik sebab member2 berlakon jadi warden, call suh balik..hampeh tol..ish2..bikin panass jer time tu...huahuahua..:D

    But, papepun..sekolah tu banyak sangat bagi kenangan pahit and manis..pahit bila.....erm..malas la nak cite..after kejadian tu..kat 2,3 tahun i tak jejak kaki pegi sekolah tu sebab sedih..huhu..manis plak bile i sangat famous you..haha...i pernah dapat gelaran 'perempuan melayu terakhir'..haha..tu dulu la..now, x de dh rasenya..hee..:P

    Perasan bagus jer i nie kan??..hee...so, tQ Cikgu Nasri coz still remember anak muridnya nie and di atas kegarangan dia tu, i berjaya sampai ke menara gading..:))





    Rindu Tak??



    Hye.. Hye..Hye..

    Rindu tak?, rindu tak?...haha...dah 2,3 hari i tak update blog nie kan??..i gler rindu nak update entry everyday..but my broadband dah kena bar 3 hari lepas..tu yg i tak dapat nak update..padahal banyak cite sebenarnye..haishh!!..malas nak menapak g pejabat pos bayar p1wimax..tunggu balik Melaka la baru bayar..kn?kn?..hee..:)..

    So, kat mane i online sekarang?..i gune wifi kampus i la yang lembap macam siput sedut nieh..huhu..kat bilik hostel..i just boleh connect fb and laen2..tapi nak update blog nie..cket punye lame nak menunggu loading..i nie bkn jenis nk menunggu lame2..last2 i off jer..nie actually ade meeting kat kampus..so..saje je try2 update blog..last2..blh plak...tu yg terus update nie..ambil kesempatan la katekan...sambil menyelam minum air..yer tak???...hehee:))

    Okey..macam yg u all taw..final exam i dah habis..so, i dok sorang2 jer dalam bilik..coz roommate sume dah balik..keje i sepanjang berada di sini ialah menyiapkan kertas kerja untuk proceed project SIFE Club..bln 7 nie ade competition..so, that's mean ade 2 months untuk kitorang jalankan project nie..and ya, one more thing..i dapat sponsor tiket balik ke Melaka pada 28hb nie..maknenye ade 5 hari lagi i nak balik..yeayh!!..x sabarnyer..heee..:P

    But, bad news plak..i cuti x sampai 2 minggu coz i ade program lain lagi nak kena join..huhuhu..


    P/s: Malam nie i tidur sorang2 lagi...x de sape yang nak temankan ke??huhu~



    Wednesday, April 20, 2011

    Tired..



    Nyte oll's..

    Really tired...actually, i nak cite byk mlm ni..but..terlalu penat la nak menghadap laptop nieh and menaip bagai...So...i nak tido dulu k..jum2 tido..dah lewat dah nie...nyte, sweet dream...daa...:))





    Tuesday, April 19, 2011

    Hari Mengemas Sedunia

    Gambar Hiasan Semata =P


    Yippie!!!...hari ini ialah Hari Mengemas Sedunia..semua barang nak kena kemas..cuti dah start..So, stor pun dah dibuka..hanya 2 kotak sahaja dibenarkan untuk disimpan dalam stor..kejam sungguh!..huhu..Tapi tak pe..i memang akan bawa balik separuh dari barang-barang ke Melaka sebab cuti 4 bulan beb..lame kott...sob..sob..=_=

    Tapi, malasnyerrr nak mengemas neii..x de sape-sape nak tolong ceq ka???..:(