Followers

Answer Questions

Sunday, September 26, 2010

I Know you want me.....



I tataw nak cakap macam mane....bagi i...mende nie private sangat...tp...bile lame2 i diamkan...i mcm stress sgt...okey, as u all know...im still single...i happy juga bile single nie but sometimes status single nie wat i rimas ngan kehadiran lelaki2 yg i rase tak berapa selesa sangat berkawan..I jenis tak suke nak cari gaduh..i suke berkawan dengan semua orang..klaw boleh macam teman tapi mesra...tp ade sesetengah tu yg tak faham i...hurm.....hari tu, mase bulan puasa..kawan i, dayah ajak i bersahur dengan jurulatih suksis (sukarelawan polis siswa-siswi).i kenal jurulatih tu sebab mase i latihan hutan bln 5 ri tu..dia yg conduct..name dia En. Ali Adnan..dia bawa dua kawan dia En.Rashidin dengan sowang lagi..sape ntah name..i pun lupe...kitorang keluar 4 pagi nak g bersahur...
Pagi keesokannya after i pegi class..ade 1 num yg i tak kenal msg i..i tak layan..then num tu call lagi..i pn angkat n tanye sape..rupa2nya En. Rashidin yg i kuar pagi td...i agak..mesti dia minta num i kt En.Ali sbb En. Ali jer ade num i...

i pun sembang2 la mcm biase..then, suddenly dia da len mcm plak..hari2 msg n call smpai nek rimas i...i nie bkn ske sgt nak bermsg...huhu...klaw ikutkan hati i...i tak layan da...tp disebabkan i hormat kt En.Ali as jurulatih i so i hormat kawan2 dia...En.Rashidin nie oke..but perangai dia yg kadang2 terlebey amek berat wat i rimas..huhu...
Raya ri tu, dia bagi i RM300 as duit raya...then, bg kasut la,baju la, belanja i makan la...macam2...n semalam dia bawa i g kedai baju nak kecikkan saiz baju kalis api from PDRM..harga kt Rm5oo lbh...i pernah x reply msg dia..call pun tak angkt..then dia mrajuk n marah i...i tak boleh orang marah i..setakat nie..dia tak de la wat papekn...but i kne hati2 gak....after diz, i try slow talk ngan dia...


nie baru satu kes...ade lg satu kes...ade pegawai bank nk kenal ngan i..i tak kisah..mcm i cakapkan tadi..i mmg suke berkawan...tp i tak fhm...diowg yg i knal berjawatan tinggi nie...kadang2 suke pandang perempuan dengan duit..bagi gurl laen..maybe nie satu peluang untuk dapatkan lelaki yg berduit..but mcm i...lelaki berduit nie la lelaki yg bermasalah sekali...kena hati2...hurrmmm........minta dijauhkanla perkare2 buruk yg berlaku...setakat nie, alhamdulillah....semua guyz yg i kenal..semua caring kt i...cume..i akui i terlalu ramai kawan smpai i tak dpt nak spend time kt semua orang...ade yg kecik hati...yelah...bertahun nak jumpe i..tak jumpe2 lg...i nie mmg kuat jalan...payah nak jumpe i....tp tape...next time..i try d best untuk member2 i yg 2,3 thn nak jumpe i tp ta dpt2 mcm syuk,uncle demizaru,syah,opie...n ramai lg k....i miss u all...always...:)

2 comments:

aku_NAPiE said...

hye..sbar jer dgn apa yg berlaku..but at the same take care of urself..apapen mntk pndangan org lain psal ssuatu benda yg brlaku..sal llakiska kco 2 baik ckp baik2 dgn dia,dia akan pham kalo ira xplain btul2..wish the best for u..stnding bhind u.

IeyRa K!eyRa said...

yurp....thanks ya....i'll try d best..insya'llah..:)

Post a Comment