Followers

Answer Questions

Saturday, July 2, 2011

When I'm alone again

Heheh…see??im alone again..no bf..deymn!..i  selalu macam nie kan??..suke berlakon happy..huhuhu..tapi sebenarnya I nak menangis…tapi I tak boleh menangis..sebab luka nie dah terlalu dalam untuk I menangis..ia dah buat I terkedu tak terkata apa-apa…actually, I masih sayang dia but sikap  dia buat I terkilan…kalau la dia boleh ubah sikap dia..maybe I akan terima dia..tapi..dia sendiri yang langgar janji..

i ingat nie adalah pilihan terakhir but rupanya masih panjang lagi pencarian i..perlukah I mencari??...kawan-kawan I cakap..i tak perlu mencari…I perlu belajar menerima..betul juga..mungkin..i nie terlalu memilih..ade orang yang betul-betul kat i..i tolak..huhu…whatever la..yang penting sekarang..i kena buang jauh-jauh benda yang menyemakkan fikiran I nie..i kena bertahan setahun jer lagi..ya..setahun….next year I dah grad..so..before grad nie..i kena balun habis-habis semua project and aktiviti kat kampus..budget tunjuk rajin la kan..hahaha….

owh ya..next sem..i dah start my business..last sem I dah daftar syarikat i…so ari tu mase holiday kat Thailand..i ade buat pemerhatian cket..and I nak pergi Hatyai bulan 9 nie lagi sekali..kali nie with my friends..naek train jer kot..nak nek kete giler jauh..bahaya satu hal..duit minyak lagi..risiko sesat lagi..hatyai tu pun jauh dia macam dari Kelantan nak ke Kuantan..Kalau ke Phuket..Macam dari Kelantan ke JB..Kalau ke Bangkok..ibarat dari Kelantan ke JB and then ke Kelantan balik..baru sampai..jauh kan?..haha…dah explore dah I nie..seminggu kat Thailand..mane tak nye..kihkihkih…ish..merepek sudeyh..dah lari topic nie..k lah..pasal Thailand nie..kita cite laen kali k..kita buka entry baru nanti..hehe…daaa…:)




3 comments:

nazrol said...

dhla..jgn sodih bona...jgn la trime blik dik..cri lain....ghamai y laie baik la kt luar 2...

Lagenda Teragung said...

betul tu..masih ramai lagi...hehehe

Anonymous said...

setiap pertemuan ada perpisahan..ikhlaskan die pergi..mungkin ada hikmah..senyum n hapy selalu ye..

Post a Comment