Followers

Answer Questions

Wednesday, April 27, 2011

HOLIDAY?





Salam ...:)

Malam nie dah masuk 27/4/2011..so, that's mean..esok i akan balik Melaka..but why i tak de feel nak balik nie..seminggu yang lepas, bukan maen lagi nak balik..but tonight...hurmm...maybe sebab i balik sekejap jer kot...just 2 weeks for me spend time with my family, ya..family and all my friends...It's just a name..but in a reality..im too busy with my program and project..damn!!..why im so busy huh?...

Owh ya, pasal novel "Andai itu Takdirnya"..i dah bace sampai setengah buku..ya, very interesting and bestt sgt..tipulah klaw i tak menangis bace novel tu kan..heee...:)

Btw, dalam novel tu..Aleya selalu migrain and muntah-muntah..last2, disahkan menghidap ketumbuhan dalam otak..you know what..i selalu kena migrain..muntah-muntah jg..rase mcm nak pitam..but..hopefully, nothings happen la kan..i dah pergi jumpe doktor pun..but just checking outside,asked and answered..not at all such as doing medical check up..doctor just bagi pain killer..sgt tidak elok pil tu..tapi terpaksa telan juga kalau dah tak tahan sakit..huhu~

For gud news, 2 minggu nie i dah kurang kena migrain..last week 1-2 kali jer kena..tak macam sebelum nie..blh kata hari-hari sakit kepala..paling tak tahan, kalau tekak loya..pergh...nak muntah bagai..sakit kott..

Haha...aperla i niee..tajuk entry nie 'holiday'..but the story dat i post more to migrain..ggrrr....mesti geram kan??..hehehe..sabar..sabar...:P

Owh ya, happy holidays for my friends...4 bulan cuti nie..macam-macam ley jadi..so..pandai-pandai lah jage diri especially kehormatan diri and maruah diri..apepun yang kita buat..just remember..effect di mase akan datang..ok??..sayang u all..:P






1 comments:

josrevalution said...

salam kenai...uis..x pnting kan keje lah nie..hehe..folo u blog...pls folo me back yer..tq..
kaspersky mobile security 9 full version

Post a Comment