Followers

Answer Questions

Monday, December 19, 2011

PERFORMANCE FOR DINNER

video


Semalam lepas balik dari tengok budak-budak junior buat presentation..i singgah makan kat gerai member..makan sizzling..tengah tunggu makan tu..yanti and ain bagitau..kalau nak tengok video kelas korang menari mase dinner tu...ambil la kat lily..i punya la excited nak tengok...balik-balik tu terus pegi bilik lily and copy video...tengok berulang-ulang sampai ke pagi..hahaha..actually, ade step yang i lupe but yang paling i tak percaya..akhirnya dapat juga kelas i buat persembahan di malam dinner tu..so, congrats my friends too coz kita sama-sama berlatih siang malam untuk persembahan nie..hehehe :)


video

Video kedua nie plak from class D..Performance daripada diorang pun gempak juga..nak-nak Si Azfar..sangat tak sangka rupanya dia ade talent dalam bidang tarian..tak macam i..keras macam kayu...hahahaa...Overall, dinner malam tu sangat meriah dengan performance dari kelas masing2..weee..:)



0 comments:

Post a Comment